Over productie en zo

Ikzelf bedruk niet de kleding; dit wordt namelijk gedaan door een extern bedrijf, namelijk Printful!

Dit bedrijf heeft fabrieken over de hele wereld, en de kleding die jij bij VaccYou! bestelt zal uit hun fabriek in Letland komen!

Opdrukken

Voor geprinte opdrukken op textiel worden DTG (direct to garment, oftwel direct op het kledingstuk) printtechnieken gebruikt om kleding met de hoogste kwaliteit te bedrukken. DTG staat garant voor duidelijke kleuren en zal niet loslaten in de was! Wel kan het zijn dat bij lichte prints op donkere kleding (zoals wit op zwart), de opdrukken wat vaal kunnen uitvallen. Dit ondersteunt wel de retrolook van de hoodie of sweater!

Verzenden

Printful verzorgt ook de verzending van hun fabriek naar jouw woonkamer! Zij zullen je kleding na het bedrukken netjes inpakken en naar jou opsturen! Meerdere producten besteld? Geen probleem! Alle bestelde kleding zal bij elkaar worden verpakt!

De verzendkosten heb ik voor mijn eigen rekening genomen bij bestellingen vanaf 25 euro, dus daar hoef jij je geen zorgen meer over te maken bij het afrekenen! ;) 

Verantwoorde kleding

De te bedrukken kleding wordt afgenomen bij ethische kledingproducenten en leveranciers die voldoen aan de arbeids-, duurzaamheids- en veiligheidsstandaarden die gelden.

VaccYou! gebruikt de volgende merken, klik erop voor meer informatie! 

             stanley-stella-logo - Katoenfabriek  OUR SUPPLIERS — TRIO SportswearFile:GILDAN LOGO blue.png - Wikimedia Commons

 

Voor meer informatie kun je hier meer lezen over de productie bij Printfull!

Groetjes Duuk :)